Το "Ξεχασμένο Πηγάδι" στους Ενδελέχεια


Το "ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΗΓΑΔΙ " στους "ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ"
  
(10-2-2007)
 
Ναι, το ήμισυ του "Πηγαδιού" ήταν εκεί, Σάββατο 27 Γενάρη στην Πετρούπολη! Στη γνωστή μουσική σκηνή "Στον Αέρα", οι "Ενδελέχεια" έκαναν μία εμφάνιση "εφ' όλης της ύλης". Το πρόγραμμα άνοιξαν οι πιτσιρικάδες "5 εποχές", νεότευκτο, κατά τα φαινόμενα, γκρουπ και συνέχισαν οι παλαιοροκάδες "Μέρες" με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Οι Ενδελέχεια εμφανίστηκαν γύρω στις 12, αλλά το πρόγραμμά τους ξεκίνησε με πολλά προβλήματα στον ήχο (καμία σχέση με την προηγούμενη φορά, σχεδόν 2 χρόνια πριν, που τους είχα ξαναδεί στον ίδιο χώρο) χωρία βέβαια να φταίνε αυτοί. Έτσι ξεκίνησαν λίγο σφιγμένοι και λίγο εκνευρισμένοι (ο Λεοντόπουλος "έτρωγε σίδερα" για κανένα μισάωρο!...) αλλά και με ένα από τα καλύτερα καινούρια τους κομμάτια, "Τα τραγούδια μου είναι κλέφτες" (ακούστηκε και στην πρώτη εκπομπή του "Ξεχασμένου Πηγαδιού"...). Έπαιξαν μέχρι λίγο πριν τις 2 και ...εξαφανίστηκαν από τη σκηνή χωρίς να ξαναβγούν.

Αν και το συγκεκριμένο δεν ήταν από τα καλύτερά τους, αξίζει να δείτε τους Ενδελέχεια live. Στις καλές τους στιγμές ακούγονται καλύτερα κι από τις στούντιο ηχογραφήσεις τους! 

(Σχόλια για το live ακούστηκαν και στην εκπομπή "Το Ξεχασμένο Πηγάδι" της 8/2 από τον SNG 103.1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου